Шоколадна ковбаска-салямі
Інгредієнти:
- 500 гр печива
- 200 гр вершкового масла
- 150 мл молока
- 5 ст. л какао-порошку
- 4 ст. л цукру
- 300 гр арахісу
Спосіб приготування:
Печиво подрібнюємо за допомогою блендера в дрібну крихту. Додаємо до печива увесь арахіс.Вершкове масло розтоплюємо у невеличкій каструльці.
Какао-порошок перемішуємо з цукром та молоком. Помішуючи суміш молока та какао, додаємо розтоплене масло.
Варимо отриману суміш на невеличкому вогні.
Як тільки на поверхні тіста почнуть з'являтися бульбашки, знімаємо з вогню і додаємо до подрібненого печива.
Все ретельно перемішуємо і даємо охолонути.
З тіста формуємо ковбаску, кладемо на харчову плівку і завертаємо, кладемо в морозильну камеру на 2 години.
Перед подачею нарізаємо ковбаску на невеличкі шматочки.
Комментариев нет:
Отправить комментарий