пятница, 11 марта 2016 г.

Шоколадна ковбаска-салямі


Коли ви пригостите ваших друзів або близьких цією оригінальною і водночас дуже смачною стравою, вони будуть дуже здивовані і вражені неймовірним смаком цієї чудо-ковбаски з горішками.

Інгредієнти:


  • 500 гр печива
  • 200 гр вершкового масла
  • 150 мл молока
  • 5 ст. л какао-порошку
  • 4 ст. л цукру
  • 300 гр арахісу

Спосіб приготування:

Печиво подрібнюємо за допомогою  блендера в дрібну крихту. Додаємо до печива увесь арахіс.
Вершкове масло розтоплюємо у невеличкій каструльці.
Какао-порошок перемішуємо з цукром та молоком. Помішуючи суміш молока та какао, додаємо розтоплене масло.
Варимо отриману суміш на невеличкому вогні.
Як тільки на поверхні тіста почнуть з'являтися бульбашки, знімаємо з вогню і додаємо до подрібненого печива.
Все ретельно перемішуємо і даємо охолонути.
З тіста формуємо ковбаску, кладемо на харчову плівку і завертаємо, кладемо в морозильну камеру на 2 години.
Перед подачею нарізаємо ковбаску на невеличкі шматочки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий