пятница, 11 марта 2016 г.

Крем-брюле

До вашої уваги рецепт легендарного морозива під назвою крем – брюле, яке є фантастично смачним і легким у приготуванні. Отже не баріться і швидше почастуйте своїх близьких та друзів чудовим десертом.

Інгредієнти:


  • 500 мл вершків
  • 200 гр цукру
  • 3 яйця (лише жовтки)
  • цедра лимона

Спосіб приготування:

150 грам цукру розтоплюємо в глибокій сковорідці та заливаємо вершками. Ретельно перемішуємо, щоб цукор розчинився.
Жовтки збиваємо з цукром і лимонною цедрою до утворення піни. Жовтки повинні побіліти.
Додаємо жовтки до карамельної маси та прогріваємо на маленькому вогні постійно перемішуючи, щоб суміш загустіла.
Суміші даємо охолонути і ставимо у морозильну камеру.
Перед подачею прикрашаємо тертим шоколадом або подрібненими свіжими фруктами

Комментариев нет:

Отправить комментарий