Крем-брюле
До вашої уваги рецепт легендарного морозива під назвою крем – брюле, яке є фантастично смачним і легким у приготуванні. Отже не баріться і швидше почастуйте своїх близьких та друзів чудовим десертом.Інгредієнти:
- 500 мл вершків
- 200 гр цукру
- 3 яйця (лише жовтки)
- цедра лимона
Спосіб приготування:
150 грам цукру розтоплюємо в глибокій сковорідці та заливаємо вершками. Ретельно перемішуємо, щоб цукор розчинився.Жовтки збиваємо з цукром і лимонною цедрою до утворення піни. Жовтки повинні побіліти.
Додаємо жовтки до карамельної маси та прогріваємо на маленькому вогні постійно перемішуючи, щоб суміш загустіла.
Суміші даємо охолонути і ставимо у морозильну камеру.
Перед подачею прикрашаємо тертим шоколадом або подрібненими свіжими фруктами
Комментариев нет:
Отправить комментарий