пятница, 11 марта 2016 г.

Тістечка Мазурка


Рецепт цих чудових тістечок походить з польської кухні, яка славиться своїми чудовими та дуже смачними стравами. Мазурки – це дуже смачні та пухкі тістечка, хрусткі, з золотавою скоринкою, а смак горішків з сухофруктами є просто надзвичайним.

Інгредієнти:


  • 200 гр борошна
  • 100 гр цукру
  • 100 гр грецьких горіхів (можна замінити фундуком або арахісом)
  • 100 гр кураги (можна замінити чорносливом, фініками або іншими сухофруктами)
  • 100 гр родзинок
  • 2 яйця

Спосіб приготування:

Подрібнюємо горіхи та сухофрукти (горішки можна дуже легко подрібнити звичайною скалкою поклавши їх в рушничок або поліетиленовий пакетик).
Розтираємо яйця з борошном та цукром.
Додаємо до отриманої суміші горішки та сухофрукти, все добре перемішуємо.
Форму для випікання застилаємо папером для випічки і викладаємо отриману масу, рівномірно розклавши її по всій поверхні форми.
Ставимо випікатися у розігріту до 180 С духовку на 45-50 хвилин до золотистої скоринки.
Ще тепле тістечко розрізаємо на порційні часточки, за бажанням посипаємо цукровою пудрою або поливаємо будь-яким вами улюбленим джемом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий