Шоколадно-банановий чізкейк без випічки
Інгредієнти:
- сир домашній 0% - 800 г
- молоко нежирне - 200 мл
- кероб - 3 ст.л. (можна замінити какао, але небажано)
- мед за смаком
- банани - 2 шт
- желатин швидкорозчинний - 25 г
- гаряча вода - 100 мл
- ківі - 1 шт для прикраси
Спосіб приготування:
Збиваємо у блендері сир, молоко і банани до густої маси. Додаємо кероб та мед. Збиваємо до стану густого крему. Його можна їсти одразу, або розкласти по креманках і залишити на ранок. Ще можна заморозити, у вас вийде чудове морозиво!
Желатин розчиняємо у гарячій воді. Додаємо до сирного крему. Гарно вимішуємо.
Виливаємо крем у форму (її можна застелити харчовою плівкою - чізкейк легше вийматиметься. Залишаємо поки не вистигне, а потім відправляємо наніч до холодильника. Зранку прикрашаємо ківі або іншими фруктами і смакуємо смачний та корисний сніданок!

Комментариев нет:
Отправить комментарий