пятница, 11 марта 2016 г.

Шоколадно-банановий чізкейк без випічки


Інгредієнти:

  • сир домашній 0% - 800 г
  • молоко нежирне - 200 мл
  • кероб - 3 ст.л. (можна замінити какао, але небажано)
  • мед за смаком
  • банани - 2 шт
  • желатин швидкорозчинний - 25 г
  • гаряча вода - 100 мл
  • ківі - 1 шт для прикраси


Спосіб приготування:

Збиваємо у блендері сир, молоко і банани до густої маси. Додаємо кероб та мед. Збиваємо до стану густого крему. Його можна їсти одразу, або розкласти по креманках і залишити на ранок. Ще можна заморозити, у вас вийде чудове морозиво!
Желатин розчиняємо у гарячій воді. Додаємо до сирного крему. Гарно вимішуємо.
Виливаємо крем у форму (її можна застелити харчовою плівкою - чізкейк легше вийматиметься. Залишаємо поки не вистигне, а потім відправляємо наніч до холодильника. Зранку прикрашаємо ківі або іншими фруктами і смакуємо смачний та корисний сніданок!

Комментариев нет:

Отправить комментарий